Ny Sales Development Manager i Learningbank – Velkommen til Charlie Perkild

Hvad har salg, Formel 1 og en middag med Gordon Ramsay at gøre med Learningbanks nye Sales Development Manager?  Læs videre og bliv klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring?

Jeg kommer fra en lignende stilling fra en anden SaaS virksomhed dog med et andet segment og så blev jeg færdig med min bachelor i International Handel og Marketing fra CPH Business i januar.

Hvordan fandt du Learningbank?

Det var John (red. VP of Revenue), der fandt mig, og det var igennem den vej, at jeg lærte Learningbank at kende. Og så synes jeg, det lød som en rigtig god virksomhed, der havde nogle gode værdier, hvor jeg også ville kunne bidrage.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?

Forhåbentlig en masse salg eller i hvert fald starten af salgskanalen. Jeg kan forhåbentligt også bidrage med god energi og komme godt ind i de sociale arrangementer. Men jeg er her primært for at starte salgskanalen.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?

Først og fremmest er jeg blevet taget supergodt imod, så gode kollegaer og en god arbejdsplads – det tror jeg, begejstrer de fleste. Men ellers synes jeg også, at det virker som om, at måden man arbejder på, passer godt til mig. Så måden man ligesom går til arbejdet på og en god arbejdsplads – det begejstrer mig. 

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at ringe ud og forhåbentligt få dækket nogle behov og i hvert fald lære kundernes behov.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Jeg bilder mig ind, at jeg ved en smule om rigtig mange ting. Man kan altid spørge ind til Formel 1 og F. C. København.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Man får nok ikke et specielt konstruktivt svar, hvis man spørger mig om teater eller løbeteknikker  det ved jeg ikke rigtig noget om.

Hvem vil du gerne spise middag med – død eller levende?

Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at spise middag med hele min familie – også dem, der ikke er her mere. Det er den ene side, som kunne være sjov og hyggelig. I forhold til kendte mennesker, så ville jeg nok gerne spise en middag med Gordon Ramsay, så jeg kunne få noget god mad og hans holdninger – det kunne være sjovt.