Ny Sales & Marketing Enablement Manager i Learningbank – Velkommen til Camilla Pielech Christensen

Hvad har Irland, massiv erfaring fra SaaS-verdenen og cross-fit at gøre med Learningbanks nye Sales & Marketing Enablement Manager? Læs mere og blive klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring?

“Jeg har en økonomi – og business-baggrund fra Syddansk Universitet og CBS. Hele min arbejdende karriere er dog foregået i udlandet, hvor jeg landede i tech-verdenen. Her arbejdede jeg for to store virksomheder, primært med salg, men så rykkede jeg mere og mere ind i Customer Success, Relationship Management og Marketing. Fra min tid i udlandet har jeg lært, at der er en masse ting bl.a. når det kommer til kultur, som man som dansker lige skal vænne sig til. Folk er generelt mere laidback og tager tingene lidt mere stille og roligt, men er også meget mere konfliktsky end herhjemme. Til gengæld har tiden i den udenlandske tech-verden også rustet mig med en hel masse viden og givet mig et indblik, som jeg kan bruge i mit fremtidige arbejde. Den sidste virksomhed, jeg var i, har været i kæmpe vækst. Den startede som et lille start-up og er nu en unicorn-virksomhed, så nu kender jeg til stort set alle emner inden for SaaS-verdenen, og det ser jeg som en klar fordel.”

Hvordan fandt du Learningbank?

“Det var et totalt tilfælde, at jeg fandt Learningbank. Jeg havde sagt mit job op i Irland og var flyttet tilbage til Danmark, og det var egentlig meningen, at det skulle være for en kort periode, fordi jeg ville tage et karriere-break og rejse. Men jeg var stadig nysgerrig på arbejdsmarkedet i Danmark, og om der var noget jeg gik glip af. Jeg kiggede så på nogle forskellige virksomheder og stillinger, hvor der ikke rigtigt var nogle af dem der sagde mig noget. Den sidste browser-fane jeg havde åben var dog Learningbank, og det første jeg læste var beskrivelsen af virksomheden, og da jeg så, at det bl.a. handlede om læring og psykologi blev jeg hooked. Det er nemlig både min private interesse og noget jeg har arbejdet med før. Derefter så jeg, at Learningbank søgte en jobprofil, som var lige spot on på det jeg gerne ville. Og så måtte jeg jo debattere med mig selv, om jeg ville forfølge det. Og det ville jeg. Jeg kan jo altid rejse.”

Hvad synes du er spændende ved at arbejde i Learningbank?

“Ind til videre så har jeg virkelig oplevet det som en agil virksomhed, der ændrer tingene fra dag til dag. Der er ikke noget bureaukrati, og her er meget frihed – under ansvar selvfølgelig. Man kan få lov at eksperimentere og finde ud af hvad der fungerer, sammen med et team der har samme mind-set, som jeg selv. Det står ikke bare på papiret, det sker rent faktisk i praksis.”

Hvordan bruger du dine kompetencer i Learningbank?

“Lige nu er jeg i gang med at finde ud af hvordan processerne skal implementeres og opbygges. Vi er i gang med at udbygge et nyt team, og finde ud af hvordan de skal arbejde sammen, både internt, men også med andre teams. Derudover bruger jeg mine kompetencer inden for marketing, som for eksempel eventmarketing og klassisk marketing som SEO, website-håndtering osv.”

Hvad kan man altid spørge dig om?

“Om en god workout, jeg er jo CrossFit’er. Jeg har også en certificering i kost og ernæring, så du kan spørge mig om alt inden for det område. Jeg tog det egentlig for egen interesse, men jeg kan sagtens coache andre. Jeg kan også godt lide neuro-marketing – adfærdsmarketing og hvordan folk reagerer i bestemte situationer. Boybands! Og jeg giver også altid en rejseguide til Irland – jeg ved alt om den grønne ø.”

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

“Fodbold og håndbold ved jeg absolut intet om. De der mere gængse sportsgrene ved jeg ikke så meget om. Øl og kaffe skal man heller ikke spørge mig om, for det drikker jeg slet ikke. Jeg lærte aldrig at blive rigtig voksen.”

Hvem vil du gerne spise middag med – død eller levende?

“Mike Israetel. Han er kost – og ernæringsekspert og har hjulpet rigtig mange atleter til at yde deres allerbedste, og så er han meget videnskabelig i sin tilgang, når det drejer sig om at blive fit på en sund måde. Han cutter bare al bullshit og har researchen i orden.

Ray Charles og Freddie Mercury, fordi de begge havde ret vilde og exorbitante liv i to ret forskellige tidsæraer, som kunne være ret sjovt at høre nogle historier om. Jeg vil også gerne sidde til bords med min mormor. Hun stod mig nær og var en meget stålsat dame. Hun fældede for eksempel et kæmpe grantræ alene, da hun var 72 år med en motorsav. Enough said!”