Ny VP of Tech i Learningbank – Velkommen til Hicham Bouazza

Hvad har en baggrund som software udvikler, gadgets og en middag med CEOS som Elon Musk og Steve Jobs at gøre med Learningbanks nye VP of Tech?  Læs videre og bliv klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring?

Jeg har en baggrund som software udvikler, hvilket var det jeg startede ud med at arbejde som, hvor jeg bl.a. har været i en virksomhed, der hedder Tamigo. Jeg har sidenhen haft mulighed for at gøre det, der interesserer mig mest, og det er kombinationen af software og mennesker. Jeg har arbejdet som Team Lead/Scrum Master for et mindre team og blev derefter Head of Development, hvor jeg tidligere var ansat. Så jeg har været lidt forskellige steder. Jeg startede primært som udvikler og er derefter gået hen og blevet leder efterfølgende.

Hvordan fandt du Learningbank?

I mit tidligere arbejde har jeg været i tæt kontakt med Learningbank da vi var softwarepartnere og derfor havde fælles kunder. Jeg stiftede derfor bekendtskab med Learningbank for nogle år siden. Og så har jeg mødt Stine (CEO & Founder) og Mark (VP of Product & Professional Servcies) ved nogle forskellige lejligheder.

Jeg blev for nylig ringet op af en recruiter som uden at nævne navne fortalte lidt om virksomheden, hvad de lavede og hvilke kunder de havde hvorefter jeg sagde ”Det skulle vel aldrig være Learningbank?”.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?

Den gode atmosfære og kultur der er i virksomheden, som man straks mærker, når man træder ind på kontoret. Og som bare gør, at man er klar til at gribe dagen.  Det var noget af det første jeg lagde mærke til, da jeg startede.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?

Min erfaring med andre virksomheder, der har været på en lignende rejse som vi er på, gør at jeg har prøver de ting der fungerer godt og de ting der fungerer mindre godt. Så jeg kan bidrage med mine erfaringer og sige den her vej bør man nok ikke gå, når man er der, hvor vi er, når det handler om produkt-og procesudvikling.

For mig som leder er det vigtigt at hjælpe folk med at opnå deres yderste potentiale ved hele tiden at have både teknisk og personlig sparring.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Jeg glæder mig meget til at tage fat på processerne, finde ud af hvor vi kan optimere og blive mere produktive på udviklingen især. Det vil nok være noget af det første, jeg vil kigge på for at se, hvordan vi kan optimere den del. Men også være med til at bidrage til fremtiden for Learningbank.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Man kan altid spørge mig om TV-serier og er altid klar på at lære nye. Men ellers er jeg selvfølgelig også lidt nørdet, så tech, gadgets, smart home m.m.

Jeg er dog altid klar på alle spørgsmål – og skal nok komme med et eller andet svar 🙂

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Tour de France og motorspot forstår jeg mig simpelthen ikke på – Jørgen Leth er hvad jeg forbinder med Tour De France. Så hvis det er i den dur, er jeg nok ikke den rette, men jeg er da frisk på at lære det.

Hvem vil du gerne spise middag med – død eller levende?

Det er en kombination af mange mennesker. Et rundt bord med Steve Jobs, Elon Musk, Jeff Bezos, Satya Nadella og Sundar Pichai, som alle er CEOs for nogle af de største virksomheder i dag og er ligesom med til at skabe hvor fremtiden skal gå hen ad – på både godt og ondt – men de virker som indflydelsesrige personer og forskellige virker det til. Så det kunne virkelig være en interessant sammensætning for ligesom at se, hvad der ville komme ud af det.