Baggrund: 

De sidste 21 år har jeg arbejdet hos McDonald’s. Først som medarbejder og restaurantchef i restauranterne frem til 2009, hvor jeg startede på hovedkontoret for at arbejde med driften. I perioden frem mod i dag var jeg bl.a. Head of HR i Danmark og senest Nordic Head of Employee Experience, hvor jeg har brugt min store erfaring med organisationsstrategi og læringsstrategi til at skabe fantastiske medarbejderoplevelser og medarbejderrejser for mere end 20.000 medarbejdere. En af de ting jeg er særligt stolt af, er at jeg har stået bag McDonald’s Digital Employee Journey, den digitale medarbejderoplevelse - helt fra at bestemme retningen, design og konceptualisering til at nå ud til slutbrugerne. Nu forlader jeg jobbet for at blive COO (Chief Operating Officer) hos Learningbank - og jeg glæder mig. 

Om den nye rolle i Learningbank: 

“Sammen med alle de andre Learningbankers vil jeg sikre, at vi altid har den mest effektive drift af hele virksomheden. Jeg skal se på hvordan vi arbejder sammen, og se hvordan jeg kan gøre Learningbank endnu bedre til det de allerede gør i dag. Vi skal vækste og drifte på en måde, så vi er fremtidssikrede.“ 

Hvorfor takkede du ja til jobbet hos Learningbank efter en så lang karriere hos McDonald’s? 

“Der er ingen tvivl om, at selvom der er ketchup i blodet på mig og mit hjerte har banket for McDonald’s, så hvis jeg skulle finde et nyt arbejde, så skulle jeg have dén følelse. Og mit hjerte banker i den grad for Learningbank. Jeg har fulgt Learningbank på sidelinjen som kunde (og som bestyrelsesmedlem), og derfor har jeg også været med på deres rejse. Mit hjerte banker især for Learningbanks mission og den energi, jeg har oplevet sammen med dem igennem årene. Jeg ved derfor også hvad jeg går ind til, og derfor var det ikke en svær beslutning for mig. Jeg går fra et sted som jeg elsker og holder af, til et nyt hvor jeg allerede ved at hjertet banker, og jeg virkelig vil kæmpe for sagen og missionen.” 

Hvordan har McDonald’s taget det?

“De synes det er rigtig sejt, at jeg skal prøve noget helt andet og være med i en scale-up-virksomhed. Samtidigt er de glade og stolte over, at jeg stadig bliver hos dem, fordi McDonald’s er kunde hos Learningbank, så jeg slipper dem jo ikke helt.”

Hvordan bliver forholdet mellem McDonald’s og Learningbank fremadrettet? 

“Det bliver bare endnu stærkere. Vi kan blive ved med at arbejde tæt sammen. Det er altså en gigantisk win-win for alle parter, også fordi jeg kan give perspektivet på at være kunde, så det giver også rigtig god mening i forhold til Learningbanks andre kunder og nye kunder.”

Hvad kommer du til at bidrage med? 

“Jeg kan bidrage med min lineære erfaring, og dét at jeg kommer fra en særdeles velsmurt maskine, hvor hvert eneste sekund tæller, når vi skal optimere. Learningbank laver dog ikke BigMacs og er alt andet end en maskine. De er meget mere end det. Og med min erfaring vil jeg krydre dét helt unikke som Learningbank kan, jeg vil kigge i hjørner og kanter og se, hvordan Learningbank bliver endnu bedre. Udover mit kendskab til Learningbanks slutbrugere, så kan jeg bidrage via mit arbejde som leder, med lederudvikling, lederprogrammer, servicefaget, adfærdsændringer, digital projektledelse og digitale employee journeys fra McDonald’s, altså hvordan vi leverer en fantastisk medarbejderoplevelse.”

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

“Årh. Jeg glæder mig helt vildt til at møde op og bare bruge øjne, ører og reflektere og se på Learningbank og lære noget af det. Og især udnytte den første tid, fordi jeg har så meget bias fra McDonald’s. Jeg glæder mig til at der står Learningbanker på mig! Det er jeg stolt over. Og så glæder jeg mig så meget til at være på den anden side og repræsentere Learningbank, hvor det er mig der skal ‘wow’e’ nogen og komme med løsningerne.”