Baggrund:

“Jeg startede i sin tid i StepStone i mit første salgsjob, hvor jeg opbyggede min egen kundeportefølje fra bunden og vækstede den årligt med min. 30 procent, og siden hen har jeg været hos eBay i Danmark, men også både i SaaS- og startup-verdenen, hvor jeg har bygget andre salgsafdelinger. Senest har jeg siddet som Country Manager i APSIS (marketingsplatform) i 4 år, hvor jeg havde ansvaret for 20 medarbejdere på to forskellige kontorer og ledede det bedst performende Aftersales team.

Om den nye rolle i Learningbank:

Som ny VP of Sales i Learningbank bringer jeg mange af mine erfaringer i spil. Jeg tager både lederskabet med ind i rollen både fra mine tidligere stillinger, men også fra min tid som sergent i Forsvaret, hvor jeg fik en lederuddannelse med derfra. Erfaringen fra Forsvaret gør desuden, at hvis man er i en presset situation, så ved jeg hvad der skal til for, at man følger mig. Derudover har jeg naturligvis masser af salgserfaring. Et fag jeg har været i i snart 15 år. Jeg skal skalere salget, fordi vi skal vækste en hel del de kommende år. Internt skal jeg finde ud af hvad den rigtige opskrift på at vækste salget er, og eksternt skal min opgave være at vækste salget via forskellige kanaler eller partnerskaber.

Hvorfor takkede du ja til jobbet hos Learningbank?

Det er der mange gode årsager til: Markedet er mega spændende og højaktuelt. Samtidigt er jeg ret begejstret for platformen, som er et meget modent produkt, og det tiltaler mig meget at jeg kan gå ind og tage ansvar for en salgsafdeling og forme den - det er mega fedt. Så det er en helt anden oplevelse, end hvad jeg har oplevet i andre jobs. Og naturligvis dét at jeg kan gøre en forskel for Learningbank - det er også en årsag til, at jeg takkede ja. Til slut vil jeg også nævne, at en af årsagerne også var, at vi har så mange inhouse-eksperter og dygtige mennesker i Learningbank. Stine (red. CEO og stifter af Learningbank) især er meget inspirerende.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Jeg glæder mig til at udvide salgsteamet og skrue omsætningen i vejret.