Kristina Jeremic har været ansat i Learningbank i mere end tre år, og har været med på virksomhedens vilde rejse fra start-up til scale-up. Derfor har hendes rolle også udviklet sig gevaldigt gennem tiden, og hun har lært ufattelig meget undervejs, som hun tager med sig videre i hendes fremtidige arbejdsliv.

Hvordan fandt du Learningbank i sin tid? Hvornår var det?

“Jeg fandt Learningbank via en tidligere kollega, som rakte ud til mig, og spurgte om jeg var interesseret i en HR-stilling. Learningbanks produkter og mission fangede mig, og det ville jeg gerne høre mere om. Jeg blev inviteret til et kaffemøde med den daværende HR-chef, og blev en del af Learningbank teamet den 1. december 2015.”

Hvad tiltalte dig ved Learningbank?

“Det tændte mig, at Learningbank arbejder med læring og udvikling på en anderledes og innovativ måde. At udvikle medarbejdernes kompetencer via sjove og interaktive læringsoplevelser – det synes jeg gav super god mening og lød enormt spændende. Det kunne jeg ikke undgå at være en del af, når jeg har en baggrund inden for HR, læring og udvikling. Derudover synes jeg, at det er særligt, at vi har et Learning Management System, hvor udviklerne sidder fysisk in-house på kontoret og udvikler systemet og ikke er eksterne samarbejdspartnere i udlandet.”

Kan du huske din første dag?

“Ja, det kan jeg godt… Jeg kan huske, at jeg startede sammen med en af udviklerne. På daværende tidspunkt boede vi ude på Teglholm Allé. Kontoret var liiiige stort nok til at vi alle kunne være der. Eller det kunne vi faktisk ikke. Sælgerne havde deres eget kontor et andet sted. Men det varede ikke længe så flyttede vi til Støberigade, og så tog udviklingen bare fat, og vi blev hurtigt mange pludseligt.”

Hvordan har din rolle udviklet sig over tiden?

“Den har jo udviklet sig utrolig meget gennem årene, netop fordi Learningbanks størrelse og behov har tredoblet og ændret sig, mens jeg har været her. Udviklingen har medført, at jeg har haft mulighed for at arbejde med og berøre mange forskellige dele af forretningen og få et stort ansvar. For eksempel, da jeg startede var jeg involveret i kundeprojekter og havde med onboarding, læring og projektstyring at gøre.  Med tiden blev denne rolle ændret, eftersom vi vækstede kraftigt og flyttede lokation, hvor vi indså, at der var behov for en person som fokuserede på HR, de interne forhold, samt medarbejderne. Denne rolle blev mig, og jeg har nydt og lært en masse gennem udviklingen af rollen, som jeg er utrolig taknemmelig for.”

Hvad har været nogle af dine bedste minder her fra?

“Uhh ha, det er søreme svært at svare på, fordi jeg har så mange utrolige gode oplevelser og minder herfra. Det jeg særligt vil tænke tilbage på, er hele denne rejse jeg har været på med Learningbank. Både i forhold til min egen faglige og personlige udvikling, men også forretningens udvikling til at blive en etableret virksomhed. Det synes jeg er ret specielt, at jeg har været vidne til. Ligeledes er jeg så heldig at have mange utrolig skønne minder med mine kolleger, fra sjove arrangementer, som jeg vil huske tilbage på med et stort smil. Det er virkelig det allerbedste inventar Learningbank har!”

Hvorfor har du så valgt at stoppe?

“Jeg har valgt at stoppe i Learningbank, fordi jeg er nået til et punkt i min karriere, hvor jeg kan mærke at jeg skal prøve noget nyt. Jeg skal udfordres meget mere og lære nye ting, og derfor mener jeg at det er den rigtige beslutning. Vi skal jagte vores drømme – og altid sørge for vi lærer nyt. Det jeg gerne vil arbejde med er HR-opgaver på et andet plan, da jeg ønsker at opbygge en stærkere HR-profil.”

Hvordan tog ledelsen den beslutning?

“Det kom nok ikke helt bag på Stine, eftersom Stine og jeg over en længere periode har talt om mine drømme og ønsker for at arbejde mere med HR. Selvom hun var rigtig ked af min beslutning, kunne hun godt forstå mig. Hun støttede mig i min beslutning, og det synes jeg virkelig var rart og anerkendende, fordi hun ved hvor vigtigt det er man jagter sin drømme – ja det er kerneårsagen til, at Learningbank kom til. Vi havde en rigtig lang og god snak med gensidig forståelse.”

Hvad har Learningbank gjort for at hjælpe dig videre?

“Eftersom Learningbank desværre ikke har kunne tilbyde mig de muligheder inden for HR som jeg ønsker og brænder for, har Stine tilbudt mig et Outplacement-forløb i AS3. Det har hun gjort, fordi hun gerne vil sikre sig, at jeg bliver hjulpet godt videre til mit drømmejob. Det er en særlig god mulighed for at trække på professionel jobrådgivning, hvor omdrejningspunktet er sparring, online læring og netværksgruppe-aktiviteter. Jeg er meget taknemmelig og glad for at få et Outplacement-forløb, og føler mig værdsat som medarbejder og anerkendt for den indsats jeg har lagt i firmaet. Det er en rigtig god måde at takke for et godt samarbejde, og viser at Learningbank ikke kun ønsker, at medarbejderne kommer godt ombord, men lige sådan ved exit.”

Hvad har du lært i din tid her?

“Hvad har jeg ikke lært er måske det rette spørgsmål at stille mig. Jeg har lært utrolig meget i min tid her, især fordi jeg har en centraliseret rolle og et stort ansvarsområde med forskellige kasketter på. Blandt andet opbygning af HR og administrative processer, rekruttering, drift, arbejdsmiljø, onboarding og meget, meget mere. Med en så omfattende rolle har jeg haft en indflydelse og finger med i mange forhold i virksomheden. Med et tæt samarbejde med ledelsen og som referenceperson for medarbejdergruppen har det givet mig en masse lærerige og udfordrende situationer. Det helt essentielle har været at forstå og lære, hvordan de forskellige lag i en organisation fungerer og samarbejder mod et fælles mål.”

Hvad kommer du til at savne?

“Jeg kommer helt bestemt til at savne alle mine kolleger. Ingen tvivl om det. Jeg kommer til at savne den mega fede energi, der er på kontoret, og de forskellige dynamikker, der gør det her sted til noget særligt. Man kan være sig selv, der er højt til loftet, og vi har det sjovt, selvom vi er på arbejde. Der er plads til alle – og det elsker jeg.”

Hvilke drømme har du for din fremtidige karriere? Hvor ser du sig selv om fem år?

“Jeg ser mig selv arbejde i en HR-afdeling i en større organisation, hvor jeg fortsat er i tæt kontakt med ledere og medarbejdergruppen, og kan gøre en forskel.

Enten sidder jeg som professionel rådgiver, har med rekruttering og HR-processer at gøre, og sikrer, at HR-initiativerne bliver udført i samspil med virksomhedens strategi, vision og mission.”