Ny Senior Account Manager i Learningbank – Velkommen til Bodil Groes

Hvad har Private Banking, ildsjæle fra startup-verdenen og forsvundne cykelnøgler at gøre med Learningbanks nye Senior Account Manager, Bodil Groes? Læs videre og bliv klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring?

Jeg har masser af erfaring med Relationship Management på senior-niveau inden for Private Banking med særligt fokus på investering og formuepleje for velhavende kunder verden over.

Hvordan fandt du Learningbank?

Det jeg gjorde var at holde øje med startup-virksomheder, fordi jeg synes iværksætterdelen er enormt spændende. Den ånd der er her, og de ildsjæle der står bag, inspirerer mig meget. Og Learningbank især fordi jeg er engageret i medarbejderudvikling, kompetenceudvikling, læring og HR. Jeg brænder for at medarbejderne bliver set som virksomhedernes stærkeste aktiv. For hvis vi ikke har dem med, så kommer vi ingen veje.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?

At komme ud over rampen og få inkluderet så mange virksomheder som muligt i det her projekt. At få præsenteret hvad Learningbank kan, hvilket er noget, som jeg synes er helt og aldeles unikt. Det betyder naturligvis, at der skal skabes nogle betydningsfulde og kvalitetsbaserede sparringsrelationer til virksomhederne og få talt om, hvordan Learningbank’s løsninger kan understøtte deres vækststrategi og forretning.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?

At skulle arbejde sammen med en masser talentfulde mennesker, og hvor meget der er tænkt over produkt og udvikling i virksomheden. Man er ikke gået på kompromis med noget som helst. Jeg er fascineret af eksperternes arbejde, udviklingsafdelingen og særligt LEA (red. Learning-afdelingen) – for uanset om de producerer content eller et grafisk udtryk, så leverer de essensen af et virkelig godt og kreativt produkt. Det betyder alt for mig, at det produkt jeg kommer ud med til kunderne er 110 procent i orden, og at det er et fleksibelt og tilgængeligt kvalitetsprodukt. På den måde kan vi også imødekomme kundernes forskellige behov, uanset hvilken virksomhed eller branche vi møder. Og jeg er specielt begejstret over at kunne være med til at skabe værdi og løfte noget, som er så vigtigt for erhvervslivet – nemlig medarbejder – og kompetenceudvikling. Vi ved jo, at når medarbejderne er glade og klædt på, så leverer de

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Jeg glæder mig til at få etableret nogle gode kontakter, til at kunne præsentere produktet og løsningerne og forhåbentligt skabe noget værdifuldt sammen med mine samarbejdspartnere. Og så glæder jeg mig til at lære alt, hvad Learningbank kan.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Min mening, en god restaurant, festivaler – helst Roskilde, Northside og Gutter Island.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Tour de France eller hvor mine cykelnøgler ligger

Hvis du kunne spise middag med hvem som helst – død eller levende – hvem skulle det så være?

Mine nærmeste, Anthony Bourdain og Barack Obama på én gang.