Ny Account Manager i Learningbank -Velkommen til Amalie Lærke Elbæk Andersen

Hvad har startup-verdenen, begejstring for Learningbanks vision og en stor kunstinteresse at gøre med Learningbanks nye Account Manager? Læs videre og bliv klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring? 

Jeg har en teoretisk baggrund inden for marketing. Jeg er cand.merc. i International markedsføring og management (IMM) fra CBS. Så der har jeg min kommercielle baggrund fra. Men efter at jeg blev færdig på CBS, så har jeg lavet rigtig meget salg, og jeg har siddet som Account Manager i andre større start-ups, bl.a. GroupOn, Trustpilot og en lille tech-startup ved navn CluedIn. Så jeg har mere praktisk erfaring på salgsdelen.

Hvordan fandt du Learningbank?  

Jeg har en gang set Stine pitche, og der blev jeg med det samme rimelig begejstret for produktet og visionen med Learningbank. Efterfølgende har jeg fulgt Learningbank fra sidelinjen, da jeg havde en gammel kollega der arbejdede her. Og så da der blev en stilling opslået så tog jeg kontakt og fik stillingen.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?  

Rejsen. Jeg tænker at Learningbank allerede har bevist at produktet fungerer, og nu kommer vi til at gå nogle spændende år i møde med masser af vækst og kunder. Så det glæder jeg mig til at være en del af.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?

Jeg kan bidrage til at identificere virksomheder, der kunne have interesse i at implementere digital læring. Derudover så kan jeg definere og afgrænse projekter og give strategisk sparring omkring LMS og digital læring.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Først og fremmest glæder jeg mig til at komme i dybden med produktet og lære hvordan vi arbejder i Learningbank, og herefter glæder jeg mig til at møde en masse ildsjæle i virksomhederne derude og hjælpe dem i gang med transformationen af deres digitale læring.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Mad, kunst og kultur. Man kan altid spørge mig om, hvor man skal tage hen på sin næste ferie, eller hvad man skal lave i weekenden. Min faster og onkel arbejder meget med kunst, så det er nok desuden her min store interesse for kunst kommer fra. Og så har jeg selv lavet et lille startup inden jeg kom her, som også var inden for kunst.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Sport. Generelt al sport. Jeg kan godt være lidt med, hvis det er live. Men sport i fjernsynet, jeg kunne ikke forestille mig noget mere kedeligt end at se sport i fjernsynet.

Hvis du kunne spise middag med hvem som helst – død eller levende – hvem skulle det så være?  

Klassikerne … Elon Musk, Nelson Mandela – muligvis også Jim Carrey, for ham tror jeg, at jeg kunne have det ret sjovt med. Og så måske også Margrethe Vestager.