Ny Account Manager i Learningbank – Velkommen til Niklas Kyhn Koch

Forfremmelser i flæng, triatlon og frækt undertøj. Det har alt sammen noget at gøre med Learningbanks nye Account Manager, Niklas Kyhn Koch. Læs videre og bliv klogere på det nye ansigt. 

Hvad er din tidligere erfaring? 

Jeg er oprindeligt frisøruddannet, en 4-årig-uddannelse, hvor jeg virkelig fik øjnene op for det at arbejde med mennesker. Efter de 4 år, fandt jeg ud af at der skulle ske noget andet, så jeg blev telefonsælger for Telenor i Odense. Kort tid efter blev jeg forfremmet til teamleder for 14 sælgere på telefonen. Da det også gik godt, så ringede de fra hovedkontoret i Sydhavnen, og spurgte om jeg ville ind som Medium Account Manager. Det takkede jeg ja til og blev kørende sælger. Der endte jeg med at være i 2,5 år, før jeg blev headhuntet til en stilling som Key Account Manager i Global Knowledge, hvor jeg har arbejdet i et års tid, før jeg kom her til Learningbank.

Hvordan fandt du Learningbank?  

Det var faktisk en headhunter, der tog fat i mig igen! Jeg havde egentlig hørt om Learningbank før, da der var en af mine kollegaer hos Global Knowledge, der havde fortalt om, hvad Learningbank kunne, selvom de ikke var en direkte konkurrent. Og jeg tog så mødet med headhunteren, som fik Learningbank til at lyde som et virkelig godt sted. Så jeg kom til en samtale med John (red. VP of Revenue) og Stine (red. stifter og CEO), som virkede som nogle ekstremt søde mennesker, samtidigt med at der var en rigtig god energi. Så efter de møder var jeg overbevist om, at jeg rigtig gerne ville være en del af Learningbank.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?  

Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af et ungt fællesskab med masser af energi. Jeg var den yngste før, så det er bestemt noget, jeg har savnet. Og så begejstrer det mig også at skulle arbejde i en succesfuld virksomhed, hvor der nærmest kun bliver ansat nye folk. Det giver en stor tryghed.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank? 

Jeg kan bidrage med mine evner, kompetencer, energi – og så kommer jeg forhåbentlig til at bidrage med en hel masse omsætning og salg. Jeg er meget energisk, social, elsker humor og at lave jokes – og så elsker jeg at bygge relationer. Det er helt klart noget, jeg har taget med fra frisørverdenen.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Jeg glæder mig til at lære noget og til at komme ordentligt ind i salgsprocessen, så jeg kan vise mine evner. Jeg glæder mig desuden til at fortælle om mit nye job til mine tidligere kunder fra mine gamle arbejdspladser. Dem har jeg nemlig opbygget nogle virkelig gode relationer til over tiden. Derudover så glæder jeg mig til at komme ordentligt ind i salgsteamet, og se hvilket fællesskab vi har. Og så naturligvis at drikke nogle øl med resten af Learningbank og være med til festerne.

Hvad kan man altid spørge dig om? 

Hvilken gin der smager bedst, fodbold, styrketræning, særligt triatlon og mit favorit-computerspil Dota.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?  

Politik generelt, licens og hvad der er frækt undertøj.

Hvis du kunne spise middag med hvem som helst – død eller levende – hvem skulle det så være?  

Kevin Hart, Albert Einstein, Nikola Tesla, Jordan Peterson, Drake og/eller Eminem.