Ny Finance Manager i Learningbank – Velkommen til Gert Riber

Hvad har 30 års regnskabserfaring, en væksthistorie og Winston Churchill at gøre med Learningbanks nye Finance Manager? Læs videre og bliv klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring?

Jeg har en HD(R) i Regnskabsvæsen og har arbejdet med regnskab i mere end 30 år og siddet som regnskabschef de sidste 20. Jeg har også brugt en del år i IT-branchen, bl.a. hos Equant, hvor jeg var i næsten 10 år, samt hos Valtech og NDS. Har også arbejdet i flere andre brancher.

Hvordan fandt du Learningbank?

Jeg har tidligere lavet regnskaber for Stine (red. CEO og stifter af Learningbank), da jeg sad ovre på Teglholm Allé i en virksomhed ved navn Norepa. Kom så igen i kontakt med Stine, og vi endte så med at lave en aftale, og nu sidder jeg så her, efter en række samtaler med Stine og bestyrelsen.

Hvad synes du er spændende ved at arbejde i Learningbank?

At det er en væksthistorie, og det er spændende at kunne skabe noget struktur omkring den. Jeg kan godt lide at der er fart på, og at der er kort fra tanke til handling.

Hvordan bruger du dine kompetencer i Learningbank?

Jeg bruger min regnskabsmæssige erfaring til at komme hurtigt ind i tingene og ser, hvor jeg kan bidrage og gøre noget konstruktivt fremadrettet. Og så håber jeg da, at jeg også kan lære en masse nye ting her i Learningbank.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Fodbold. Jeg holder med FCK og har godt styr på især dansk fodbold. Ellers har jeg senest købt billetter til både gin – og portvinsfestival.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Det aner jeg ikke … reality-tv, ballet … Jeg har egentlig en holdning til alt, så spørg løs.

Hvem vil du gerne spise middag med – død eller levende?

Winston Churchill – Han kunne holde fanen højt, selv når det så rigtig sort ud. Så ham synes jeg er meget inspirerende.