Ny læringsdesigner i Learningbank – Velkommen til Arnold Bagasha

Hvad har animationer i 3D, teknologiudvikling og Pablo Picasso at gøre med Learningbanks nye læringsdesigner, Arnold Bagasha? Læs videre og bliv klogere.  

Hvad er din tidligere erfaring?  

Jeg er uddannet 3D-grafiker fra Viborg Animationsskole, og siden hen har jeg arbejdet som freelance-illustrator og grafiker hos Relation Media.

Hvordan fandt du Learningbank?

Jeg var til barnedåb, hvor jeg sad ved samme bord som Anders Juul (red. VP of Learning). Her kom vi i snak om mine kompetencer som grafiker, og han fremviste hvad Learningbank tidligere havde lavet for McDonald’s, og han fik set min portefølje – the rest is history.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?

Mine grafiske evner, plus min nysgerrighed og vilje til at lære. Jeg er super interesseret i VR, og jeg har erfaring fra 3D, så hvis vi kommer til at lave læringsspil fremadrettet med det, vil det være fedt at få mine evner i spil. Og så kan jeg godt lide at bage kage.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?

Projekterne med gamification er fantastiske, og dét at skabe visuelle universer over kundernes behov, synes jeg er ret fascinerende.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Art direction og dét at finde en stil til de forskellige projekter. Jeg kan nemlig godt lide at bruge forskellige grafiske stilretninger, så jeg glæder mig til at prøve nogle af og se hvad der passer til hvad.

Hvad kan man altid spørge dig om?

FILM! Jeg kan altid give anbefalinger på film og tv-serier, og jeg interesserer mig for ALLE genrer. Derudover har jeg en stor interesse i basketball, tennis, kunst, animation, teknologiudvikling og podcasts.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?  

Det er et svært spørgsmål, for jeg vil altid gerne tale med om alt, fx så går jeg ikke særlig meget op i cykelsport, men under CPH:DOX var jeg til et oplæg med Jørgen Leth og efterfølgende film om cykling, som gjorde emnet helt vildt spændende for mig.

Hvis du kunne spise middag med hvem som helst – død eller levende – hvem skulle det så være?

Steven Spielberg, Alfred Hitchcock, Stanley Kubrick, Pablo Picasso, Patricia Highsmith og Tom Cruise.

Se Arnolds tidligere grafiske illustrationer herunder. 

projekt5arnold-1

projekt2arnold-1

projekt3arnold-1

projekt1arnold-1

projekt4arnold-1