Ny Learning & Implementation Consultant i Learningbank – Velkommen til Katrine Ernst

Hvad har erfaring som uddannelseskonsulent, en interesse for VR og skæve eksistenser at gøre med Learningbanks nye Learning & Implementation Consultant? Læs videre og bliv klogere. 

Hvad er din tidligere erfaring?

Jeg har en baggrund indenfor kommunikation, hvor jeg har fokuseret på bl.a. feedback og konflikthåndtering og derudover har jeg en kandidat i Læring og Forandringsprocesser. Det gør, at den her stilling er meget oplagt for mig, i forhold til at arbejde med implementerings- og forandringsprocesser og læring. Under min studietid var jeg så heldig at være med til at implementere et stort læringsværktøj på et Nordjysk gymnasium. Ellers har jeg arbejdet som uddannelseskonsulent, hvor jeg har undervist i konflikthåndtering, som er et tema, der interesserer mig meget. Forinden dette arbejdede jeg med rekruttering – som viste sig ikke at være noget for mig. Det gode ved sådan en oplevelse er, at jeg blev bekræftet i, at det var læringsvejen, jeg skulle fortsætte ned ad.

Hvordan fandt du Learningbank?

Det var meget tilfældigt. Jeg sad hjemme en aften sammen med min kæreste og søgte på VR, fordi jeg var nysgerrig på hvad markedet var på daværende tidspunkt. I en Google-søgning dukker Learningbank op, fordi det jo netop er et område vi beskæftiger os med. Pludselig kigger min kæreste på mig og siger: ”Katrine, hvad er det du laver?”, for vi sad og så en eller anden film, ”Nu har du siddet inde på den hjemmeside i en time!”. Jeg kunne bare nikke genkendende til værdierne og ikke mindst, hvordan vi forstår læring. Så tænkte jeg: “Ej, jeg går lige ind og ser om I søger nogen” og så søgte I faktisk en lærings-og implementeringskonsulent.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?

Det, der egentligt begejstrer mig mest, er organisationskulturen. Jeg vidste godt, da jeg kom til samtale, at stillingen ville passe rigtig godt til mig også i og med, at jeg havde arbejdet med implementering før. Men det der virkelig begejstrede mig, var den atmosfære, tone og humor der var mellem Mark (red. VP of Product & Professional Servcies), Ann-Katrine (red. Senior Learning & Implementation Consultant) og Sofie (red. Learning & Implementation Consultant) . Den oplevelse jeg havde til samtalen viser sig heldigvis også at være Learningbanks kultur, som bærer præg af at være humoristisk og empatisk og samtidig professionel, ambitiøs og passioneret.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?

Jeg kan bidrage med en stor viden om forandrings- og implementeringsprocesser. Og så har jeg jo den her viden om læring, som er med til at forene os. Jeg har en masse erfaring fra servicebranchen, som har givet mig en ballast, jeg kan trække på i kundesammenhænge, når jeg skal forventningsafstemme og behovsafdække. Derudover vil jeg mennesker det bedste og er altid klar til at hjælpe mine kollegaer – også med opgaver jeg aldrig har kastet mig ud i før.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?

Jeg glæder mig så meget til at komme ud og se nogle kunderne i øjnene, lytte til deres behov og indgå i spændende dialoger til fx workshops. Jeg synes stillingen som Learning & Implementation Consultant giver en spændende position ift. at skabe diskussion og refleksion og få sat kunderne på banen.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Man kan altid spørge mig om de emner, der kan være svære at snakke om. Jeg har en eller anden forkærlighed for de emner, fordi jeg er nysgerrig på de mennesker jeg er sammen med, gerne vil hjælpe og fordi jeg nyder at lytte.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Du kan på ingen tænkelig måde spørge mig om vej, for så ender du ikke det rigtige sted – det ville være en skam. Siden jeg flyttede til København, er der mange turister, der ønsker min hjælp til at finde steder hen. Når de spørger mig: ”Hvor ligger det her henne?”, tænker jeg: ”Det gad jeg virkelig også godt at vide”.

Hvem vil du gerne spise middag med – død eller levende?

Jeg bliver tiltrukket af skæve eksistenser. De mennesker hvor man tænker: Hvordan i alverden er I endt her, og hvad er jeres historie? Dem vi alle kender fra gadebilledet, men ikke snakker med. Hellere dem end de mennesker, der har udrettet en masse fantastiske ting. De mennesker kan jeg læse en bog om i min sommerferie, fordi dem er der mange, der har fået øjnene op for.