Ny Office Manager i Learningbank – Velkommen til Mia Louise Thomsen

Hvad har passion for læring, kajakker og gør-det-selv-projekter at gøre med Learningbanks nye Office Manager? Læs videre og bliv klogere.  

Hvad er din tidligere erfaring?

Jeg blev student i sommers, og jeg har arbejdet siden jeg var 13. Jeg stod i butik i fire år på Gl. Kongevej hvor jeg hjalp til, og da jeg var 15 stod jeg alene i butikken. Så det var vildt at få det ansvar som 15-årig. Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe til og sørge for, at tingene løber rundt, og jeg har altid arbejdet meget med kundeservice. Det seneste halve år har jeg arbejdet som Account Manager i en lille virksomhed, der beskæftiger sig med software-løsninger til sportsklubber og foreninger, hvor jeg lavede meget forskelligt, og her fandt jeg ud af, at jeg godt kan lide at sidde med det administrative, at kontoret fungerede og at folk har det godt.

Hvordan fandt du Learningbank?

Jeg sad og kiggede på The Hub, fordi jeg gerne vil arbejde i en start-up af en art, og der fandt jeg jobopslaget til rollen som Office Manager i Learningbank. Jeg skyndte mig at søge, og så var Stine (red. CEO og stifter af Learningbank) og Kristina (tidligere Office Manager og HR Konsulent) vildt søde til samtalen, og jeg føler at der er god mulighed for at udvikle mig i stillingen.

Hvad synes du er spændende ved at arbejde i Learningbank?

Jeg synes, det er sindssyg fedt at arbejde i en virksomhed, som man stolt kan fortælle, at man arbejder hos. Learningbank bidrager nemlig med vildt meget positivt ved at sørge for engagerende læring til medarbejdere. Jeg har også tidligere arbejdet med læring for Godkarakter.dk som hjælper børn med ekstra undervisning, og der sad jeg og hjalp med matematik. Der har jeg oplevet, at det gør rigtig meget, hvis man sørger for at læringen bliver lavet til spil, og jeg synes det er fedt, at man kan skalere det op til voksne medarbejdere i stedet for at de skal sidde med lange tekster og kede sig, når de skal lære nyt. Jeg havde selv den oplevelse, da jeg skulle arbejde et sted, hvor jeg i to-tre dage sad med sådan nogle lange compliance-tekster som jeg skulle igennem. Og det var helt forfærdeligt. Desuden er alle sindssygt søde her, det er et fedt miljø og der bliver gjort noget for medarbejderne.

Hvordan bruger du dine kompetencer i Learningbank?

Jeg synes, at det er fedt at have flere bolde i luften på en gang og at have mange varierede opgaver. Jeg kan desuden godt lide at sørge for god onboarding af medarbejdere, men også at stå for det praktiske, som at der er stole og borde til alle. Min største kompetencer er nok at få styr på ting og se muligheder frem for begrænsninger, og at alt kan løses.

Hvad kan man altid spørge dig om?

Jeg er meget kreativ, så gør-det-selv-projekter kan man altid spørge mig om. Jeg bygger møbler, smeder smykker og jeg kan godt lide at male. Jeg er også helt vild med at rejse, men det skal helst være nogle lidt skæve rejsemål. Steder, som ikke alle tager til. Jeg har for eksempel lige været i Warszawa som var sindssygt fedt. Jeg kan godt lide at tage steder hen, som ikke er New York eller Bali. Jeg vil hellere blive positivt overrasket. Jeg sejler også kajak, så man kan altid spørge om jeg vil med ud og sejle i kajak.

Hvad kan man aldrig spørge dig om?

Jeg er ikke så interesseret i musik. Jeg hører bare P3 uden at lægge mærke til, hvad jeg egentlig hører. Jeg tror, at jeg har været til to koncerter i hele mit liv. Det er meget få sange som jeg synes er gode. Når jeg finder en sang, jeg synes er god, så lytter jeg til den i tre måneder, ind til jeg bliver træt af den.

Hvem vil du gerne spise middag med – død eller levende?

Min mormor. Hun døde kort efter jeg blev født, og jeg er overbevist om, at jeg har arvet mange af hendes kreative evner, så jeg tror at vi ville have en del at tale om.
Ellers Steve Jobs, fordi han fascinerer mig meget. Jeg har læst, at han er meget perfektionistisk og ikke har så mange ting i sit hjem, og sådan tror jeg også jeg selv kan være på nogle punkter.