Velkommen til ny Solution Sales Executive: Louis Lanther

Hvad har sandheds-tourettes, løsningssalg og Nak og Æd at gøre med Learningbanks nye Solution Sales Executive? Læs videre og bliv klogere.

Hvad er din tidligere erfaring?
Jeg er oprindeligt uddannet fra Friis & Co. igennem deres salgs – og marketinguddannelse, hvor jeg rejste Europa rundt og solgte clutches og støvler. Men de seneste 7-8 år har jeg været i IT-branchen – både ved større, mere corporate-virksomheder, men nu er jeg så gået lidt ned i størrelsen.  

Hvordan fandt du Learningbank?
De fandt mig. Jeg blev prikket på skulderen af en headhunter. Herefter var jeg til et møde med Stine (red. CEO og stifter af Learningbank) – og det gjorde hele forskellen for mig, fordi jeg mødte en meget entusiastisk, åben og ærlig person. Jeg var ikke i tvivl om jeg skulle starte her, efter jeg mødte hende.

Hvad begejstrer dig ved tanken om at skulle arbejde her?
Jeg har tidligere været i meget store virksomheder, men jeg har også været hos en anden platform-virksomhed som voksede, og den rejse kunne jeg godt lide at være med på. Så det så jeg også mig selv være en del af her, plus at der ikke er langt fra tanke til handling og man nemt kan få fat på beslutningstagerne. Desuden har jeg prøvet på egen hånd, hvordan onboarding kan være svært, og derfor giver det rigtig god mening for mig at være med til at gøre læring og onboarding sjovere for andre mennesker.

Hvad kan du bidrage med i Learningbank?
Jeg håber jeg kan bidrage med en masse positiv energi og kreativ tænkning når vi skal tænke i løsningssalg. Salget går begge veje, for vi er ikke bedre, hvis vi sælger noget der ender med ikke at være brugbart for kunden.

Hvad glæder du dig til at tage fat på?
Jeg føler jeg allerede er godt i gang, og noget jeg har sat stor pris på, er at være med ude ved kunder og samarbejdspartnere. Ude hos nogle der giver god feedback.

Hvad kan man altid spørge dig om?
Alt. Jeg er selv-diagnosticeret med sandheds-tourettes, men det betyder også at jeg svarer meget ærligt på alle spørgsmål. Hvis vi går mere specifikt til værks, så går jeg på jagt, jeg fisker, jeg løber, og jeg ser meget fodbold, især den spanske liga, hvor yndlingsholdet selvfølgelig er Barcelona. AGF har jeg dog også et blødende hjerte for herhjemme i Danmark. 

Hvad kan man aldrig spørge dig om?
Man er velkommen til at spørge mig om alt. Men jeg vil aldrig kunne svare på ting om tv-serier og film. Jeg ser kun én serie, og det er Champions League. Og så lige Nak og Æd. 

Hvis du kunne spise middag med hvem som helst – død eller levende – hvem skulle det så være?
Allerhelst med Hella Joof og Simon Jul. Jul fordi han er en god kok, samtidigt med at han er virkelig sjov, og Hella Joof er virkelig også underholdende.